VOORGERECHTEN | ||
** | Garnaalkroketten | zestien euro |
Kroketjes van handgepelde grijze Zeebrugse garnalen | ||
peterselie – tomaat | ||
** | Kaaskroketten | dertien euro |
Kroketjes van Belgische kazen | ||
Affligem-Pas de bleu -Keiemtaler – Oud Brugge | ||
** | Duo van onze kaas & garnaalkroketten | vijftien euro |
** | Zeeuwse nieuwe maatjes | negentien euro |
groene boontjes - aardappel - sjalot - kruiden vinaigrette | ||
** | Vissoepje met schaal- en schelpdieren | negentien euro |
toastjes en rouille | ||
** | Terrine van ganzenlever | negentien euro |
uienconfituur en verse Brioche toast | ||
** | ||
HOOFDGERECHTEN | ||
Visgerechten | ||
** | Paling in't groen | |
gegaard in Geuze bier | ||
met verse frietjes | ||
** | Zeetong Meunière 500g | |
Uit de Noordzee | ||
** | Deense Kabeljauw | |
risotto met mosseltjes/ ratatouille/ zeekraal en bisque | ||
Rundgerechten | ||
** | Americain “minute” | twintig euro |
Black Angus | ||
** | Runds bavette “gekonfijte sjalot” | eenentwintig euro |
Simmenthal | ||
** | Filet mignon 250g | tweeëntwintig euro |
** | Entrecôte “dunne lende” 300g | zesentwintig euro |
Simmenthal | ||
Vleesgerechten | ||
** | Parelhoen in vol au vennt | vierentwintig euro |
kalfsballetjes - kalfszwezerik - grijze garnalen - mousseline - bladerdeeg | ||
verse frietjes | ||
** | Gebakken lamscarré | achtentwintig euro |
zuiderse groentenratatouille – gewokte zomergroentjes | ||
dauphine aardappelen | ||
Side dish | ||
** | Gemengde salade op smaak gebracht | twee en half euro |
DESSERTEN | ||
** | Dame Blanche | acht euro |
verse vanilleroomijs "Java vanille" | ||
slagroom-warme chocolade saus | ||
** | Bresilienne "Oud Dorp" | acht euro |
verse mokkaroomijs – huisgemaakte caramel | ||
gekarameliseerde nootjes – verse slagroom | ||
** | Créme brulée "Java vanille" | acht euro |
** | Quatro van chocolade |
tien euro |
** | Aardbei soepje | twaalf euro |
rode vruchten - verse aardbeien roomijs – citroen | ||
** | Assortiment kaas | elf euro |
geselecteerd door kaasmeester Van Tricht | ||